(0)

Din varukorg är tom.

 0

Logga in för att spara

Använd kod: FS5

5% AV Över 1112

Använd kod: FS10

10% AV Över 1912

Använd kod: FS15

15% AV Över 2632

Gratis frakt

Ordning Över 1432

Kontakta Oss

Support efter support:


 

För frågor angående Beställ Status och annat support efter försäljning, logga in Mina beställningar Och klicka på den order du behöver hjälp med. Från den detaljerade ordersidan kan du enkelt granska orderuppgifter, spåra orderförloppet.

Om du har några frågor eller klagomål om de artiklar du har fått, kontakta oss.

AAlla efterhandlingsförfrågningar hanteras noggrant. Vi kommer att svara så snart vi får resultatet, var snäll och tålamod. Ingen förfrågan lämnas obesvarad.

Du kan skicka ett klagomål enligt stegen, vårt team tar hand om det inom en arbetsdag. Vänligen kontrollera ditt konto regelbundet för att få den senaste uppdateringen. Meddelas via e-post samtidigt. Vi svarar vanligtvis på alla förfrågningar inom en arbetsdag.

 

Stöd för försäljning:


 

För några frågor innan du beställer, vänligen besök vårt Hjälpcenter. Hjälpcentret ger svar på vanliga frågor. Dessutom har vi vänliga servicerepresentanter redo att hjälpa dig. Vi strävar efter att ge dig utmärkt kundservice, och vi kommer göra så mycket vi kan för att förbättra din shoppingupplevelse. Om du har några frågor, kommentarer eller råd, tveka inte att kontakta oss.

 


 

Meddelande

* Krävda Fält

Vänligen skicka inte några returprodukter till adresserna nedan, retur som skickas till dessa adresser kan inte behandlas. Om du behöver returnera en produkt, vänligen kontakta kundservice genom att skicka en förfrågan.

Email: [email protected]